Till startsidan
Tjänster/Verksamhetsområden

Kök
Vi kan hjälpa dig med monteringen av ditt drömkök. Vi kan förmedla och samordna kontakten mellan alla de aktörer som krävs för att nå slutresultatet, så som elektriker, kakelsättare, rörläggare m.m Behöver en vägg flyttas? Nytt golv läggas? Vi hjälper dig! Presentera dina önskemål så förverkligar vi dem.

Vi hjälper dig med monteringen av ett komplett nytt kök, alternativt en renovering av ditt befintliga kök. Du kanske vill byta bänkskivor och kakel och på så sätt förnya ditt kök?

Vi kan erbjuda dig flera spännande lösningar för just ditt kök, t.ex. bänkskivor av moderna och lättskötta kompositmaterial, ett material som är flexibelt och har i princip inga begränsningar mer än din egen fantasi!

Fördrar du en traditionell och vacker bänksskiva i massivt trä så har vi specialverktygen som gör att vi kan anpassa den helt efter dina önskemål. Vi använder oss även av granit och laminat.

Bad
Vi hjälper dig att färdigställa ditt nya badrum. Vi hjälper dig med allt från ev. rivningsarbete av ditt gamla bad till slutförandet av ditt nya bad. Vi utför samtliga snickeriarbeten som krävs. Om du önskar så förmedlar vi gärna kontakten med övriga hantverkare samt samordnar arbetet mellan dessa under byggtiden. Det kan gälla elektriker, rörläggare, målare m.fl.

Snickerier
Vi tillverkar specialsnickerier efter dina önskemål. Det kan gälla både inredningsdetaljer och vissa möbler. Berätta om dina idéer så kommer vi tillsammans fram till en lämplig lösning. Vi jobbar gärna med traditionella trämaterial men även andra typer av material så som laminat, kompositmaterial m.m. Alla arbeten utförs med hög kvalitet och stor noggrannhet.

Inredningar
Vi monterar alla typer av inredningar till privat- och offentlig miljö. Våra specialverktyg gör det möjligt att på ett smidigt och flexibelt sätt anpassa inredningen efter kundens unika önskemål. Vi jobbar både med pre-fabricerade inredningar eller tillverkar enligt just era önskemål.

Bygg
Vi utför det mest inom bygg, såväl nybyggnation som om-, tillbyggnad och renoveringar. Presentera dina idéer så ger vi gärna råd och tips om materialval, arbetsmetoder, design m.m. Vi bygger staket, altangolv, isolerade uterum, eller varför inte en friggebod för sommargästerna! Andra utvändiga arbeten är byte av panel, fönster, vindskivor samt takläggning. Invändigt byter vi dörrar, beslag, lägger parkett, golv i helträ eller plastmatta. Vi besöker dig gärna och lämnar därefter kostnadsfritt en offert.

ADRESS
ByggInteriören
Pastellgränd 9
302 71 Halmstad

TELEFON
0703-42 25 39

E-POST
lars@bygginterioren.se

Vi innehar F-skatt