Till startsidan
Om Företaget

Vi är ett mindre byggföretag i Halmstad som står för kvalitetsarbete och stort personligt engagemang. Alla arbeten utförs professionellt och med stor noggrannhet, allt i enlighet med kundens önskemål. Vi utför de flesta arbeten inom byggnation och snickerier, våra kunder finns både bland privatpersoner, arkitekter, inredningsföretag, försäkringsbolag m.m. Vi har specialkompetens inom inredningsarbeten för bl.a. kök och bad. Vi kan t.ex. erbjuda specialtillverkning av bänkskivor av traditionella trämaterial samt av moderna kompositmaterial.

Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert på just ditt uppdrag. Då träffas vi för ett möte där vi diskuterar era önskemål, vi kompletterar med tips och råd utifrån våra tidigare erfarenheter. Vi pratar även om lämpliga materialval samt materialåtgång. Materialet kan tillhandahållas av oss eller kunden själv.

Vi är lokalt förankrade i Söndrum, våra arbeten utförs i Halmstad med omnejd. Önskemål på längre avstånd från Halmstad kan tillgodoses och vi arbetar även över gränserna.

Vi samarbetar med flera kompetenta hantverkare inom branscher så som målare, elektriker, kakelsättare, markarbetare m.m. Vi sköter all ev. samordning mellan de hantverkare som krävs för att färdigställa just ditt projekt.

Min yrkeserfarenhet startade 1987 och sträcker sig över många områden, så som storbygge, nybyggnation av villor och stugor, projekt utomlands, sågverksindustrin, montering av storkök, kompletta bad och kök, inredningar och möbler enligt specialönskemål. Under de senaste 15 åren har jag drivit verksamhet i egen regi. Jag håller mig hela tiden uppdaterad på nya rön och branschregler. Samtliga av mina arbeten omfattas av en ansvarighetsförsäkring. Vi tillämpar ROT-avdraget och innehar F-skattsedel.

Vänd dig med förtroende till oss för just ditt projekt!
ADRESS
ByggInteriören
Pastellgränd 9
302 71 Halmstad

TELEFON
0703-42 25 39

E-POST
lars@bygginterioren.se

Vi innehar F-skatt