Till startsidan
Tjänster/Verksamhetsområden

Kök
Vi kan hjälpa dig med monteringen av ditt drömkök. Vi kan förmedla och samordna kontakten mellan alla de aktörer som krävs för att nå slutresultatet, så som elektriker, kakelsättare, rörläggare m.m Behöver en vägg flyttas? Nytt golv läggas? Vi hjälper dig! Presentera dina önskemål så förverkligar vi dem.

Vi hjälper dig med monteringen av ett komplett nytt kök, alternativt en renovering av ditt befintliga kök. Du kanske vill byta bänkskivor och kakel och på så sätt förnya ditt kök?

Vi kan erbjuda dig flera spännande lösningar för just ditt kök, tex. Bänkskivor av det moderna och lättskötta kompositmaterialet Corian®. Ett mateial som länge funnits inom hotell, restaurang, sjukhus osv, mycket uppskattad pga det är mycket lättskött, slitstarkt och extremt hygieniskt. Ett material som är på stark frammarsch även i hemmiljö. Materialet är väldigt flexibelt och har i princip inga begränsningar mer än din egen fantasi!

Fördrar du en traditionell och vacker bänksskiva i massivt trä så har vi specialverktygen som gör att vi kan anpassa det helt efter dina önskemål.

Bad
Vi hjälper dig att färdigställa ditt nya badrum. Vi hjälper dig med allt från ev. rivningsarbete av ditt gamla bad till slut-finish:en av ditt nya bad. Vi utför samtliga snickeriarbeten som krävs. Om du önskar så förmedlar vi gärna kontakten med övriga hantverkare samt samordnar arbetet mellan dessa under byggtiden. Det kan gälla elektriker, rörläggare, målare m.fl.

Corian®
Corian® är ett spännande kompositmaterial som helt kan specialanpassas till kundens önskmål. Materialet är formbart och inga skarvar syns! Sedan länge har Corian® använts inom offentlig miljö så som hotell, restaurang, sjukhus m.m. Corian® har framför allt uppskattats då det är mycket slitstarkt, hygieniskt och flexibelt. Materialet syns numera ofta i trendiga inredningstidningar och blir mer och mer vanligt även i moderna hemmiljöer. Corian® används med fördel i både badrum, kök och tvättutrymmen m.m.
Jag har licens för Corian®, detta innebär att samtliga jobb kvalitetsgaranteras av Corian® i Sverige.

Läs gärna mer om möjligheternas material, Corian® på deras hemsida: www.corian.se

Snickerier
Vi tillverkar specialsnickerier efter dina önskemål. Det kan gälla både inredningsdetaljer och vissa möbler. Berätta om dina idéer så kommer vi tillsammans fram till en lämplig lösning. Vi jobbar gärna med traditionella trämaterial men även andra typer av material så som laminat, kompositmaterial m.m. Alla arbeten utförs med hög kvalitet och stor noggrannhet.

Inredningar
Vi monterar alla typer av inredningar till privat- och offentlig miljö. Våra special verktyg gör det möjligt att på ett smidigt och flexibelt sätt anpassa inredningen efter kundens unika önskemål. Vi jobbar både med pre-fabricerade inredningar eller tillverkas de efter just era önskemål.

Bygg
Vi utför det mest inom bygg, såväl nybyggnation som om-, tillbyggnad och renoveringar. Vi har många års erfarenhet av denna typen av arbete. Presentera dina idéer så ger vi gärna råd och tips om materialval, arbetsmetoder, design m.m. Vi besöker dig gärna och lämnar därefter kostnadsfritt en offert.

Vi har goda kontakter med kompetenta hantverkare inom övriga branscher så som el, målning, VVS, markarbete, murning m.m. Vi samordnar kontakten mellan de aktörer som krävs för att färdigställa just ditt byggprojekt.

Vi utför allt från kompletta nybyggnationer till mindre arbeten som tex. byte av fönster, vindskivor m.m
ADRESS
ByggInteriören
Pastellgränd 9
302 71 Halmstad

TELEFON
0703-42 25 39

E-POST
lars@bygginterioren.se

Vi innehar F-skatt