Till startsidan
Om Företaget

Vi är ett mindre byggföretag i Halmstad som står för kvalitetsarbete och stort personligt engagemang. Alla arbeten utförs professionellt och med stor noggrannhet, allt i enlighet med kundens önskemål. Vi utför de flesta arbeten inom byggnation och snickerier, våra kunder finns både bland privatpersoner, arkitekter, inredningsföretag, försäkringsbolag m.m. Vi har specialkompetens inom inredningsarbeten för bla. kök och bad. Vi kan tex. erbjuda specialtillverkning av bänkskivor av traditionella trämaterial samt av moderna kompositmaterial av varumärket Corian®.

Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert på just ditt uppdrag. Då träffas vi för ett möte där vi diskuterar era önskemål, jag kompletterar med tips och råd utifrån mina tidigare erfarenheter. Vi pratar även om lämpliga materialval samt materialåtgång. Materialet kan tillhandahållas av antingen oss eller kunden själv.

Vi är lokalt förankrade i Söndrum, våra arbeten utförs i Halmstad med omnejd. Även längre avstånd från Halmstad kan bli aktuella vid speciella önskemål.

Vi har samarbetar med flera kompetenta hantverkare inom de flesta branscher så som tex. målning, elektriker, kakelsättning, markarbeteten m.m. Vi sköter all ev. samordning mellan de hantverkare som krävs för att färdigställa just ditt projekt.

Min yrkeserfarenhet startade 1987 och sträcker sig över många områden, så som storbygge, nybyggnation av villor och stugor, utomlands jobb, sågverksindustrin, montering av storkök, kompletta bad och kök, inredningar och möbler enligt specialönskemål m.m. Under de senaste 10 åren har jag drivit verksamhet i egen regi. Jag har licens för Corian®, detta innebär att samtliga jobb kvalitetsgaranteras av Corian® i Sverige. Jag håller mig hela tiden uppdaterad på nya rön och branschregler. Samtliga av mina arbeten omfattas av en ansvarighetsförsäkring. Vi innehar F-skattsedel

Vänd dig med förtroende till oss för just ditt projekt!
ADRESS
ByggInteriören
Pastellgränd 9
302 71 Halmstad

TELEFON
0703-42 25 39

E-POST
lars@bygginterioren.se

Vi innehar F-skatt